dijous, 13 de febrer del 2014

Moments de llum

Moments de llum, varen ser uns vuit minuts per immortalitzar, feia temps que no gaudia d'una explosió de llum com aquella, la natura de tant en tant ens depara amb aquestes sensacions. Costa brava i en bona companyia, sense saber-ho vàrem coincidir amb en Jordi Amela i amb en Marc Currius, que encara fins a aquells moments no coneixia en persona. Va ser un matí curt però intens, curt en el sentit que quan estàs davant de l'explosió de llum que vàrem viure voldries que no s'acabés mai!






Momentos de luz, fueron unos ocho minutos para inmortalizar, hacía tiempo que no disfrutaba de una explosión de luz como aquella, la naturaleza de vez en cuando nos depara con estas sensaciones. Costa brava y en buena compañía, sin saberlo coincidimos con Jordi Amela y con Marc Currius, que todavía hasta ese momento no conocía en persona. Fue una mañana corta pero intensa, corta en el sentido de que cuando estás delante de la explosión de luz que vivimos querrías que no acabara nunca!

8 comentaris:

Esteve Garriga ha dit...

Bona llum vas trovar i bona gent!

Toni Fernandez ha dit...

Si, Esteve bona gent i bona llum! A veure si fem una sortida algun dia!

Jordi Amela ha dit...

Toni, finalment ens vam veure la cara, un plaer.

Esteve, bona llum i millors persones, jajaja.

Toni Fernandez ha dit...

Si Jordi, per fi ens vàrem conèixer, a veure si organitzem una sortida algun dia d'aquests!! salut

Fran ha dit...

Doncs si que la veu encertar sí! Això si que és per disfrutar i a sobre trobar-se amb gent que les mou les mateixes inquietuds, doncs encara millor! Enhorabona i a veure si algun dia també tinc la sort de coincidir amb algun de vosaltres, ja, ja, jaaa
Un saludo!

Josep Balaguer (Pepet) ha dit...

Preciosa paleta de colors. Molt xula

Beatriz ha dit...

Beautiful picture, with such brilliance......moments that should be imortalized!!!

Hugs

Bia
www.biaviagemambiental.blogspot.com

GoldenIndia Photography ha dit...

Impresionante!