dimarts, 13 d’octubre de 2015

Vall Ter de nit

Vall ter, la nit passada de dissabte a diumenge en companyia d'en Marc Cargol, vàrem poder gaudir d'un cel ben estrellat. No hi vàrem estar gaire estona, va ser des que es va pondre el sol fins les dotze de la nit ja tocades. Passar aquella estona allà dalt gaudint de la nit i de les vistes del "gra de fajol" amb la via lactea perpendicular darrera seu sempre val la pena i de baixada ens vàrem aturar en un racó de riu per immortalitzar un altre moment, espero que en Marc s'ho passés tant o més bé que jo.
Vallter, la noche pasada del sábado al domingo en compañía de Marc Cargol, pudimos disfrutar de un cielo bien estrellado. No estuvimos mucho rato, fue desde que se puso el sol hasta las doce de la noche ya tocadas. Pasar ese rato allí arriba disfrutando de la noche y de las vistas del "gra de fajol" con la vía láctea perpendicular tras de sí siempre vale la pena y de bajada nos detuvimos en un rincón de río para inmortalizar otro momento, espero que Marc se lo pasara tanto o mejor que yo.

2 comentaris:

Francesc Masip ha dit...

Brutal Toni! Aquestes nits treuen l'alè a qualsevol! aquesta foto amb la cascadeta iluminada m'agrada molt, la llum i l'encuadre els trobo ben buscats i amb intenció, vamos que t'ho has passat bomba ja, ja, jaaa!
Un saludo company!

Toni Fernandez ha dit...

Moltes gràcies Francesc!!!