divendres, 9 de gener de 2015

blanc i negre o color?


Aquesta imatge és d'un dia passejant pels voltants de La Bisbal, per la zona del castell d'Empordà, un dia de boires, era el mes d'abril de 2013, i ahir revisant les fotografies d'aquell dia i concretament aquesta, en el seu moment la vaig revelar en color, em semblaven bé els tons taronjats de les primeres llums del dia amb el contrast de la boira però vés per on ahir em va sorgir un dilema, color o blanc i negre? quina versió transmet millor aquell moment? són vàlides totes dues? per un costat crec que en color pot transmetre millor les sensacions d'aquell moment, però per transmetre la sensació de sol.litud de l'arbre no és millor en blanc i negre? què en penseu?


Esta imagen es de un día paseando por los alrededores de La Bisbal, por la zona del castell d'Empordà, un día de nieblas, era el mes de abril de 2013, y ayer revisando las fotografías de aquel día y en concreto esta, en su momento la revele en color, me parecían bien los tonos anaranjados de las primeras luces del día con el contraste de la niebla pero ayer me surgió un dilema, color o blanco y negro? que versión transmite mejor aquel momento? son válidas las dos? por un lado creo que en color puede transmitir mejor las sensaciones de aquel momento, pero para transmitir la sensación de soledad del árbol no es mejor en blanco y negro? que pensáis?

9 comentaris:

Iker Aizkorbe Agirre ha dit...

No tengo la menor duda. La de color se lleva la palma!

Francesc ha dit...

sense dubte la de color

Jose Antonio (http://mirados.wordpress.com/) ha dit...

COincido, la de color es más sugerente, es excelente!!! Aunque la de blanco y negro también tiene su punto siniestro.

Toni Fernandez ha dit...

Moltes gràcies - Muchas gràcias!

Francesc Masip ha dit...

Hola Toni!
Jo també penso que en aquest cas és millor el color, li dona més definició al moment escollit, com dius a l'explicació, pots deduir el moment del dia amb més certesa i la gama tonal li queda més bé.
Sense desmereixer el B/N que segons l'ocasió pot donar millor resultat, però insisteixo, en aquest cas per il.lustrar l'entrada al blog ti queda més bé el color company!
Un saludo i Bon Any!
Fran

Josep Balaguer (Pepet) ha dit...

Doncs jo crec que depen. Tú ets l'únic que hi vares ser allà en aquell moment i vares tindre aquelles sensacions. Tú ets l'únic que sap el que vol transmetre amb aquesta/es imatges. Supose que depenent del que vulguis trasmetre hauràs d'optar per una versió o per l'altra. Com a imatges totes dues són bones :-)

Jordi Amela ha dit...

Doncs a mi m'agraden molt les dues, la de color té uns tons màgics i la versió B/N per a força que transmet.

Rick Forrestal ha dit...

B/N . . . love it.

Josefa ha dit...

LAS DOS QUEDAN BIEN.PERO, ME GUSTA MAS EL BLANCO Y NEGRO.
SALUDITOS.