dimarts, 17 de desembre del 2013

El ter, boires matinals

Era diumenge dia 15 de desembre, resulta que dissabte al vespre poso el despertador malament, en definitiva que en lloc de posar-lo el que vaig fer és desconectar-lo i per tant no va sonar a l'hora desitjada, em desperto i eren les 6'30 del matí i el primer que em al cap és: ostres!! ja no sóc a temps d'anar on tenia pensat! i acte seguit penso: doncs on vaig? hi vaig? doncs sí, visitaré un lloc ben diferent dels que visito normalment, em dirigeixo cap a Colomers a un racó del ter, a veure que em trobaria i aquí teniu el resultat, aquestes són unes de les imatges de la poca estona que vaig ser en aquest raconet de ter.


Era domingo día 15 de diciembre, resulta que el sábado por la noche pongo el despertador mal, en definitiva que en lugar de ponerlo lo que hice es desconectarlo y por tanto no sonó a la hora deseada, me despierto y eran las 6'30 de la mañana, lo primero que me viene a la cabeza es: ostras! ya no estoy a tiempo de ir a donde tenía pensado! acto seguido: pués dónde voy? voy? pues sí, visitaré un lugar muy diferente de los que visito normalmente, me dirijo hacia Colomers en busca de un rincón del ter, a ver que me encontraría y aquí está el resultado, estas són unas de las imágenes del poco rato que permanecí en este rincón de ter.



dilluns, 9 de desembre del 2013

1º Premi al concurs de fotografia de la Vall de Camprodon

Amb aquesta fotografia he obtingut el primer premi del concurs de fotografia de la Vall de Camprodon, és el "gra de fajol" amb la via lactea perpendicular darrera seu, la vaig fer un dia d'aquest estiu que la intenció era quedar-m'hi tota nit però degut al fort vent que bufava vaig haver de tornar cap a casa abans d'hora, però la poca estona que vaig estar-hi va valdre la pena.

Con esta fotografía he obtenido el primer premio del concurso de fotografía de la Vall de Camprodon, es el "gra de fajol" con la vía láctea perpendicular detrás suyo, la hice un día de este verano que la intención era quedarme toda noche pero debido a fuerte viento que soplaba tuve que volver a casa antes de tiempo, pero el poco rato que estuve valió la pena.