dimarts, 23 d’abril de 2013

Via Lactea a la Costa brava


Feia temps que anava darrera d'aconseguir una fotografia així, és la platja del golfet, entre Calella de Palafrugell i cap roig, una nit de primavera d'aquest any en el que ens trobem, costa brava en estat pur i contemplant per fi la via lactea,  per fi gràcies al programa "stellarium" on vaig poder saber l'hora en la qual trobaria col.locada la via lactea en aquest lloc i també gràcies a que les previsions metereològiques vàren ser les adients aquí teniu el resultat.
                                                       Un moment per sempre.

Hacía tiempo que iba detrás de conseguir una fotografía así, se trata de la playa del Golfet, entre Calella de Palafrugell y cap roig, una noche de primavera de este año 2013 en el que nos encontramos, la costa brava en estado puro y contemplando por fin la vía lactea, por fin gracias al programa "Stellarium" donde pude saber la hora en la que encontraría colocada la vía lactea en este lugar y también gracias a que las previsiones metereológicas fueron las adecuadas aquí tenéis el resultado.
Un momento para siempre.


For some time going back to get a picture, it is the beach Golfet between Calella de Palafrugell and cap roig, a spring night in 2013 that in which we find ourselves, the Costa Brava and looking for pure through the end cap to end thanks to the program "Stellarium" where I could find the time in which we find the Milky Way placed on this site and thanks to meteorological forecasts were relevant here is the result.
A moment forever.

Forgive my English writing!

4 comentaris:

franblog ha dit...

Molt guapa Toni! a més a més veig que tens poca contaminació lumínica en aquest reconet tant tancat i l'has captat molt maca tu!
Un saludo,
Fran :-)

Eduard Marquès ha dit...

Felicitats per la foto i per donar l'avis de que el centre de la VL ja es veu. Estarem atents els que anem pel Cap de Creus per veure si la podem captar ;-)

Magdalena Wanat ha dit...

Your photos are awesome. So amazing! Sometimes people forget that living on Earth is as magnificent as you show us.Greetings from Poland! :)

Toni Fernandez ha dit...

Thanks Magdalena, you're right that many people do not realize the wonders that we have so much and are so close!