dimecres, 27 de febrer del 2013

La Gola del Ter

Les Illes medes vistes des de la gola del ter, i és que fa dies que intento una fotografia i no acabo de trobar les condicions adecuades per poder-la fer, però no pararé fins aconseguir-la o almenys ho intentaré.

Tot i això en l'intent em trobo amb moments en els que surten altres imatges i aquesta d'avui n'és una mostra, és una foto de la matinada d'ahir dia 26 de febrer, la nit després de lluna plena, una matinada, freda, molt freda, amb tramuntana i plena de núvols i vaig aprofitar un moment que s'aclaria una mica per sobre de les medes.





Las "Illes Medes" vistas desde la desembocadura del ter, y es que hace días que intento una fotografía y no acabo de encontrar las condiciones adecuadas para poder hacer-la, pero no pararé hasta conseguirla o al menos lo intentaré.

Sin embargo en el intento me encuentro con momentos en los que salen otras imágenes y esta de hoy es una muestra, es una foto de la madrugada de ayer día 26 de febrero, la noche después de luna llena, una madrugada, fría, muy fría, con tramontana y llena de nubes y aproveché un momento que se aclaraba un poco por encima de las medas.

3 comentaris:

Fran ha dit...

Doncs és molt guapa Toni! M'ha fet molta gràcia veure-la pq és a tocar d'on estiuejo normalment, la platja de Pals. El reflèxe és molt guapo!
Aprofito i et poso l'enllaç en el meu blog de la foto que hi vaig fer aquest passat estiu.
Un saludo :-)

http://franmasip.blogspot.com/2012/12/bonica-llum.html

Toni Fernandez ha dit...

Moltes gràcies Fran, jo hi vaig molt sovint per la zona, sóc de La Bisbal i ho tinc a tocar, de casa a la gola tinc entre 15 i 20 minuts.

Fran ha dit...

Quina enveja, tu i vius i jo i vaig de vacances... ja,ja,jaaa
A veure si ens-hi trobem algun dia...
Un saludo ;-)