divendres, 8 d’agost del 2014

Cala del Paller

Ara ja fa bastants dies que estic sense càmera, gairebé 4 mesos i sembla que era ahir quan va caure la càmera dins de la "Congesta" i la vaig perdre per sempre.
I de moment sense equip em dedico a passar molt bones estones revisant l'arxiu del que disposo d'aquests últims anys i pas molt bones estones recordant les fotografies de cadascuna de les sortides.

Avui revisant el mes de setembre de 2012 m'he trobat amb aquest moment, amb aquest instant de la Cala del Paller i m'ha semblat que el blanc i negre seria el més apropiat, a veure que us sembla!



Ahora ya hace bastantes días que estoy sin cámara, casi 4 meses y parece que era ayer cuando cayó la cámara dentro de la "congesta" y la perdí para siempre. 
Y de momento sin equipo me dedico en los ratos que puedo revisar el archivo del que dispongo de estos últimos años y paso muy buenos ratos recordando las salidas al ver las fotografías de cada una de ellas. 
Hoy revisando el mes de septiembre de 2012 me he encontrado con este momento, con este instante de la Cala del Paller y me ha parecido que el blanco y negro sería lo más apropiado, a ver que os parece!