dijous, 24 de gener del 2013

Cala Ventosa

Aquest vespre revisant l'arxiu he anat a petar a una sortida que vaig fer el diumenge 30 de setembre de 2012, va ser a la zona d'Aigua Xelida i concretament la imatge és de Cala Ventosa, una caleta molt llarga i estreta que es troba al costat esquerre de Cala Llarga, aquell dia havia hagut temporal i com podreu veure a la imatge la cala era plena, plena de troncs i tronquets que el mar apilona sempre en aquest indret els dies de mala mar. Aquesta imatge és el resultat de la unió de dues fotografies, una exposant bé el cel i l'altre exposant bé el primer pla, doncs per les carecterístiques de les roques laterals era molt difícil fer-ho en una sola imatge.
Esta noche revisando el archivo he ido a parar a una salida que hice el domingo 30 de septiembre de 2012, fue en la zona de Agua Xelida y concretamente la imagen es de Cala Ventosa, una caleta muy larga y estrecha que se encuentra en el lado izquierdo de Cala Larga, ese día había habido temporal y como podréis ver en la imagen la cala estaba llena, llena de troncos y tronquitos que el mar apila siempre en este lugar los días de mala mar. Esta imagen es el resultado de la unión de dos fotografías, una exponiendo bien el cielo y la otra exponiendo bien el primer plano, pués por las características de las rocas laterales era muy difícil hacerlo en una sola imagen.

diumenge, 20 de gener del 2013

Cala Canyers 4-04-2010

Com que ara de moment no tinc aparell estic revisant l'arxiu d'aquests anys i avui he reculat fins al 4 d'abril de 2010, unes fotografies que havia deixat una mica arraconades i avui les hi he tret la pols. Aquell matí vaig fer una sortida a Cala Canyers, un racó que m'agrada molt, hi havia molta maror i vaig passar una estona entretinguda, la veritat és que la força del mar sempre és impresionant. Como ahora de momento no tengo cámara estoy revisando el archivo de estos años y hoy he retrocedido hasta el 4 de abril de 2010, unas fotografías que había dejado un poco arrinconadas y hoy las he sacado el polvo. Aquella mañana hice una salida en Cala Canyers, un rincón que me gusta mucho, había mucha marejada y pasé un rato entretenido, la verdad es que la fuerza del mar siempre es impresionante.

dimarts, 15 de gener del 2013

moviment

Moviment, els núvols, el mar... tot és mou, tot està en moviment continu, res no para, tot fa el seu camí, pels nostres ulls, per les nostres ments, coses que a vegades no apreciem o ni em fem cas, no ens n'adonem, però totes les coses fan el seu curs, igual que la vida.
Movimiento, las nubes, el mar ... todo se mueve, todo está en movimiento continuo, nada para, todo hace su camino, para nuestros ojos, para nuestras mentes, cosas que a veces no apreciamos o ni me hacemos caso, no nos damos cuenta, pero todas las cosas hacen su curso, igual que la vida misma.

divendres, 11 de gener del 2013

El molinet

El molinet, és a l'Estartit i és el resultat de la unió de 9 fotografies de 180 segons d'exposició, el que jo hagués volgut era la unió de 50 fotografies però la màquina a dit prou, s'ha fet malbé!!!!! i he hagut de marxar abans d'acabar la sessió i per tant aquesta imatge em sembla que serà l'última que hauré fet per un temps, fins que pugui comprar una altre.
El molinet, es en l'Estartit y es el resultado de la unión de 9 fotografías de 180 segundos de exposición, lo que yo hubiera querido era la unión de 50 fotografías pero la máquina a dicho basta, se ha estropeado!!!!!! y he tenido que irme antes de terminar la sesión y por lo tanto esta imagen me parece que será la última que habré hecho por un tiempo, hasta que pueda comprar otra.