dijous, 24 de gener del 2013

Cala Ventosa

Aquest vespre revisant l'arxiu he anat a petar a una sortida que vaig fer el diumenge 30 de setembre de 2012, va ser a la zona d'Aigua Xelida i concretament la imatge és de Cala Ventosa, una caleta molt llarga i estreta que es troba al costat esquerre de Cala Llarga, aquell dia havia hagut temporal i com podreu veure a la imatge la cala era plena, plena de troncs i tronquets que el mar apilona sempre en aquest indret els dies de mala mar. Aquesta imatge és el resultat de la unió de dues fotografies, una exposant bé el cel i l'altre exposant bé el primer pla, doncs per les carecterístiques de les roques laterals era molt difícil fer-ho en una sola imatge.
Esta noche revisando el archivo he ido a parar a una salida que hice el domingo 30 de septiembre de 2012, fue en la zona de Agua Xelida y concretamente la imagen es de Cala Ventosa, una caleta muy larga y estrecha que se encuentra en el lado izquierdo de Cala Larga, ese día había habido temporal y como podréis ver en la imagen la cala estaba llena, llena de troncos y tronquitos que el mar apila siempre en este lugar los días de mala mar. Esta imagen es el resultado de la unión de dos fotografías, una exponiendo bien el cielo y la otra exponiendo bien el primer plano, pués por las características de las rocas laterales era muy difícil hacerlo en una sola imagen.

1 comentari:

Fran ha dit...

Doncs estar molt guapo el raconet, i si, sembla complicada l'exposició però ho has resolt força bé! Magrada la sensació que transmet!
Un saludo!
Fran :-)